0
Fudbal

FOTO: FSS

SRBIJA JE DALEKO OD SVETSKOG KREMA: Ovakav šamar ‘orlovi’ odavno nisu dobili, evo gde se nalazi naša fudbalska reprezentacija

Objavljeno: 24.12.20 u 21:54

Analiza uglednog lista donela nam je zabrinjavajuče podatke.

Engleski ‘Gardijan’ je objavio spisak od sto najboljih fudbalera na svetu, a na njemu je prikazana bolna realnost jer igrača iz Srbije na njemu nema.

Nemanja Matić, Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić, ranije Aleksandar Kolarov i Bane Ivanović, samo su neki od igrača koji su se nalazili na ovoj listi prethodnih godina, ali su sada ‘ispali’.

Robert Levandovski je obeležio ovu godinu, pa ga je i pomenuti list stavio na prvo mesto, dok ga prate konkurenti za nagradu FIFA-e ‘The Best’, Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

U najboljih deset su još: Kevin De Brujne (Mančester siti), Sadio Mane (Liverpul), Erling Braut Haland (Borusija Dortmund), Kilijan Mbape (Pari Sen Žermen), Mohamed Salah (Liverpul), Nejmar (Pari Sen Žermen) i Virdžil van Dajk (Liverpul).

Što se država iz okruženja tiče, Slovenija ima najbolje rangiranog fudbalera, to je golman Atletiko Madrida JanOblak na 28 mestu, kao i Josipa Iličića iz Atalante na 61. Jedini predstavnik Hrvatske je vezista Real Madrida Luka Modrić na 71. poziciji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter