0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: U četvrtak su na repertoaru Turci, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 24.12.20 u 10:55

U četvrtak je nešto slabija ponuda, ali mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili zanimljive kombinacije.

Turska Superliga, 14. kolo

14.00 Kajzeri – Konja

Kajzeri već dugo tavori u donjem delu tabele, a Konja iako je bolje plasirana, takođe ne blista, a u ovaj duel ulazi značajno oslabljena. Neće biti štopera Aničića, veziste Hurtada, napadača Kravetsa i Eduoka, pa ni Albanca Čikalešija. Kajzeri će morati bez rumunskog golmana Lunga i domaćih igrača Subasija i Uzuna. Bodovi su potrebniji domaćem timu, koji je ubedljivo najneefikasniji tim lige sa samo šest datih golova.

Predlog: I1+&II1+ (1.90)

14.00 Sivas – Genčlerbirligi

Neverovatno je koliko je Sivas pao u odnosu na sam početak lige, mada je na to uticao nastup u grupnoj fazi Lige Evrope. Sada je u dobroj seriji od dva trijumfa, oba puta minimalcima protiv Giresuna i Konje. U ovom duelu neće biti srpskog veziste Armina Đerleka i Ukrajinca Sergeja Ribalke, dok će Genčler igrati bez Brazilca Dijega Anđela i Paragvajca Roberta Pirisa.

Predlog: Ki 1 (1.90)

17.00 Ankaraguču – Bešiktaš

Ankaraguču je na deobi poslednje pozicije, pa bi mu i bod protiv Bešiktaša bio kao kuća. Ali, velikan sa Bosfora stiže u prestonicu u dobrom momentumu, posle ubedljivih 4:0 protiv Erzuruma. Problem sa Ademom Ljajićem se i dalje ne rešava, ali se gura nekako. Protiv Ankaragučua ne bi smelo da bude kiksa, ako se računa na najviši plasman.

Predlog: 2&2+ (2.15)

17.00 Rize – Antalija

Duel dva tima sa sredine tebele, ali i koji će u ovom duelu takođe biti oslabljeni. I to dobrano. Za domaći tim neće igrati Bajano Fabrisio, Diomande, Durak, Remi i Umar, a Antalija će na Čajkur Didi stadion stići bez Akjola, Drolea, Gurlera i Ozturka. Rize je u poslednja dva meča davao po tri gola na svom stadionu, pa verujemo da će i ovog puta makar dva puta zatresti mrežu.

Predlog: D2+ (2.15)

UKUPNA KVOTA 16.69 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter