0
Košarka

FOTO: Youtube/printscreen

NOVI PAZAR DEMANTOVAO DOLAZAK JANGA: ‘Voleli bi da imamo mogućnost da dovedemo igrača tog kalibra’

Objavljeno: 24.12.20 u 15:55

Posle prilično neverovatne vesti da je bivši igrač Olimpijakosa i Galatasaraja Patrik Jang potpisao za Novi Pazar, iz ekipe koja igra u KLS-u stigao je demanti.

Portal ‘Eurobasket’ je objavio ovu informaciju na sajtu, tamo i dalje stoji da je Jang igrač Novog Pazara, ali su iz kluba poručili da je drugi Patrik potpisao ugovor.

– Voleli bi da imamo mogućnost da dovedemo igrača tog kalibra, ali u ovom trenutku je to nemoguće. Verovatno je u pitanju greška na portalu ‘Eurobasket’, koji se navodi kao izvor za ovu vest – pojasnio je za indeksonline.rs sportski direktor kluba iz Novog Pazara Džemil Imamović, a prenosi B92.

Imamović je pojasnio da je u Novi Pazar stigao Amerikanac Patrik Rembert, koji je u sredu uveče debitovao u meču protiv Mladosti iz Zemuna.

– Radi se o kvalitetnom igraču koji je na debiju u Zemunu dokazao svoj kvalitet. Rambert je zabeležio 22 poena i osam asistencija – rekao je Imamović.

Košarkaši Mladosti pobedili su Novi Pazar posle produžetka sa 97:91.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter