0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Instagram

NEKADAŠNJI KAPITEN BARSELONE: ‘Navijači Reala teško prihvataju da je Mesi najbolji’

Objavljeno: 24.12.20 u 13:56

Bivši kapiten Barselone, Karles Pujol, smatra da Lionel Mesi ima status u fudbalu kakav uživa Majkl Džordan u svetu profesionalne košarke.

Bivši reprezentativac Španije smatra da je Argentinac ubedljivo najbolji fudbaler sveta svih vremena.

Mesi je u utorak postavio novi rekord, 644 gola u dresu Barselone čime je i zvanično prestigao Pelea, koji je za Santos postigao pogodak manje za 18 sezona.

– Ako me pitate ko je Majkl Džordan, reći ću vam da je najbolji košarkaš u istoriji. Mesi ima isti status, najbolji je fudbaler svih vremena. Možda postoji debata oko Džordana, postoje razna mišljenja i teško je biti objektivan. Mislim da je navijačima Reala teško da prihvate da je Mesi najbolji – rekao je Pujol za portal ‘Goal’.

Mesi je još kao dečak stigao u Barselonu. Ispisao je sjajne stranice klupske istorije.

– Imali smo veliku sreću da bude sa nama, ali da izuzmemo to da sam navijač Barselone, brojke su tu i one nisu izmišljenje, pokazuju ko je najbolji. Imao sam sreću da igram sa njim i tom generacijom igrača. Ponosan sam na sve što smo zajednički postigli – zaključio je Španac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter