0
Evropske lige

FOTO: Twitter

LILIJAN TIRAM O SKANDALOZNOM POTEZU SVOG NASLEDNIKA: ‘Bio sam šokiran, pitao sam se da li je to moj sin?’

Objavljeno: 24.12.20 u 12:30

Lilijan Tiram, bivši fudbaler Parme i Juventusa, prokomentarisao je poslednji incident iz Bundeslige čiji je akter bio njegov sin Markus.

Fudbaler Borusije iz Menhengladbaha je u subotu na prvenstvenom meču sa Hofenhajmom, pljunuo u lice protivničkog igrača, Stefana Poša.

Disciplinska komicija Bundeslige je ekspresno reagovala, suspendovala ga na pet utakmica i odredila da plati novčanu kaznu od 40.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ: PARI SEN ŽERMEN OTPUSTIO TUHELA ZBOG SPORNE IZJAVE! Poznati argentinski trener menja Nemca na klupi Parižana!

Tiram senior je izjavio za radio ‘RCI Gvadelupe’ poručio kako je i sam bio šokiran scenom.

– Razumem tu medijsku histeriju…Gledao sam utakmicu i priznajem da sam bio šokiran. Čak sam se pitao da li je to moj sin? – kaže Lilijan Tiram.

On je ipak pokušao da stane u odbranu svog naslednika, rekavši kako se sve spontano dogodilo.

– Kasnije mi je sve objasnio. Bio je ljud, desilo se da je jednostavno pljuvačka izašla iz njegovih usta, a da on to nije želeo. Markus želi da zna da to nije uradio s namerom, jer dobro zna da takvim stvarima nema mesta na fudbalskom terenu. Rekao mi je, ‘tata, nisam to uradio namerno, nema nikakvog smisla – dodao je Tiram.

Reagovala je i Borusija Menhengladbah, koja je svog igrača kaznila oduzimanjem jedne mesečne plate.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter