0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

KRAJ DRAME U MOSKVI: Lokomotiva odlučila, evo šta će biti sa Markom Nikolićem!

Objavljeno: 24.12.20 u 15:35

Lepe vesti za Marka Nikolića! 

Srpski stručnjak ostaće na klupi Lokomotive iz Moskve, uprkos brojnim lošim zbivanjima koja su zadesila ovaj klub iz glavnog grada Rusije tokom poslednjih nedelju dana.

Ruski mediji su se bavili njegovim statusom, pojedini su naglašavali da je Nikolić vrlo blizu odlaska, neki su smatrali da je najbliži da se vrati Jurij Skomin.

Ipak, prevagnula je ‘struja’ koja je srpskog stručnjaka sačuvala na klupi, jer da je otišao odatle pre vremena, tim iz Moskve bi morao da plati 700.000 evra odštete, što nije mala suma.

Zvaničan stav o Marku Nikoliću izneo je i novi predsednik kluba, Aleksandar Plutnik, koji kaže da Srbin ima poverenje kompletne uprave.

– Već smo razgovarali sa Markom Nikolićem, uživa poverenje kod nas i nastaviće da radi sa timom na ispunjenju zadataka. A to je borba za što bolji plasman u prvenstvu, kao i borba za pehar Kupa Rusije. Veliki izazovi su pred nama. Računamo na Markove profesionalne kvalitete, koji će omogućiti da naš tim napreduje – izjavio je Plutnik.

Marko Nikolić je pre dolaska u Lokomotivu vodio ekipe MOL Fehervara, Partizana, Olimpije iz Ljubljane, Vojvodine, a trenersku karijeru počeo je u Radu. Lokomotiva se nalazi na osmom mestu na tabeli ruske Premijer lige, a u grupnoj fazi Lige šampiona završila je sa tri osvojena boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter