0
Evroliga

FOTO: Screenshot

ERTEL DOBIO PODRŠKU SAIGRAČA: Uprava mu ne prašta, poručili mu da ode iz Španije

Objavljeno: 24.12.20 u 22:42

Strasti se u Barseloni ne smiruju.

Nakon odluke kluba da ne dozvoli svom plejmejkeru Tomasu Ertelu da se u utorak sa gostovanja protiv Efesa ukrca na avion iz Istanbula i vrati sa timom u Španiju, ovaj skandal privalči ogormmnu pažnju.

Kako prenosi ‘Jurohups’ saigrači su stali uz Ertela i dali mu podršku i to su jasno poručili čelnicima kluba, sa zahtevom da on ostane.

Međutim, generalni menadžer tima i trener Šarunas Jasikevičijus rekli su da bi najbolje za igrača bilo da izađe iz ugovora sa Kataloncima i nađe novi angažman u timu koji igra van španske lige.

 

Ukoliko ne dođe do rešenja koje bi godilo i jednoj i drugoj strani, Ertel će ostati u klubu, dobiti novac i priliku da zasebno trenira, ali neće igrati, niti biti deo tima.

Podsetimo, sve je krenulo tako što je uprava navodno saznala da plejmejker njima iza leđa pregovara oko transfera u Real Madrid, umesto u Fenerbahče kao što je bilo najavljeno.

Inače, Ertel ima 31 godinu, u Barseloni je od 2017. godine, a prethodno je nastupao za Efes, Baskoniju, Alikante Strazbur i Ortez.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter