0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

‘ŽELIM SVIMA DA BUDU NA BEZBEDNOM’: Zvezdin Amerikanac se prvi put oglasio nakon što je pozitivno testiran na koronu

Objavljeno: 23.12.20 u 19:11

Najbolji igrač Crvene zvezde Džordan Lojd je zbog pozitivnog testa na koronu morao da propusti evroligaški duel sa Zenitom i ne bude na raspolaganju Saši Obradoviću za duel u kom su crvneo-beli ubedljivo poraženi.

Plejmejker crveno-belih se uspešno oporavlja, a dan posle meč oglasio na društvenim mrežama.

– Samo sam hteo da se zahvalim svima koji su me zvali i koji su mi slali podršku i lepe želje s obzirom na to da sam zaražen virusom. Srećom, osećam se dobro i želim svima da budu na sigurnom, poručio je Lojd.

Amerikanac je bio pozitivan na korona virus u subotu, zbog čega je i odložen meč Crvene zvezde i Cedevite Olimpije u okviru ABA lige. Na novom testiranju, ostali košarkaši kluba sa Malog kalemegdana su bili negativni i zato im je omogućeno da putuju u Rusiju.

Crveno-beli posle 16 odigranih utakmica u Evroligi imaju skor od pet poraza i 11 poraza, a u narednom kolu će odmeriti snage sa grčkim Panatinaikosom 30. decembra. Pre toga ih čeka duel sa Igokeom u regionalnom takmičenju koji je na programu 27. decembra od 17 časova u Laktašima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter