0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

VLAHOVIĆ POSLE GOLA JUVENTUSU: ‘Gostovanje njima je jedno od najtežih!’

Objavljeno: 23.12.20 u 23:53

Veliku pobedu ostvarila je Fiorentina, a evo šta kaže jedan od heroja!

Fiorentina je savladala sa 3:0 ekipu Juventusa, i tako značajno pobegla od zone ispadanja, ali i donela ‘pol poziciju’ ekipi Milana.

‘Ni dan kasnije još nismo svesni šta smo uradili. Uspeli smo da ostvarimo jako tešku i za nas bitnu pobedu. Gostovanje Juventusu spada među najtežim ne samo u Italiji, nego u čitavom svetu jer oni kod kuće skoro nikada ne gube. Za nas je ovaj trijumf od velikog značaja u svakom mogućem smislu, učinio nas je ponosnim i dao nam šansu da ovih par dana pauze do sledeće utakmice uživamo. Naravno, ovo ne sme da nas ponese već da nam da vetar u leđa za sledeće mečeve.’ – kaže Vlahović

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Što se tiče mene lično ovaj gol je bitan na pogledu samopouzdanja, morala i motivacije jer me podstiče na još veći rad. Želim da nastavim sa usavršavanjem kako bih bio još bolji i postizao još više golova! Reč je o odličnom fudbaleru, sa sjajnom karijerom. Zahvalan sam Riberiju na svemu i mogu reći da je uživanje igrati zajedno sa njim!’ – kazao je sprski internacionalac i dodao.

‘Zbog čitave situacije sa koronavirusom slavili smo samo u svlačionici posle meča, a potom i u vozu kojim smo se vraćali za Firencu! Posle utakmice Prandeli mi je čestitao, ja sam mu se zahvalio na ukazanom poverenju. Nadam se da ću i narednim utakmicama opravdati to što je verovao u mene i nadam se da smo svi zajedno na dobrom putu ka napretku.’ – zaključio je mladi napadač.

IZVOR: SportKlub

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter