0
Evropske lige

ŠOKANTNE VESTI IZ ITALIJE: Legendi Intera amputirane obe noge zbog korona virusa

Objavljeno: 23.12.20 u 19:25

Težak period za nekadašnjeg asa.

Bivši fudbaler Intera i reprezentacije Italije Mauro Beluđi prolazi kroz najteži period u životu, jer su mu nedavno amputirane obe noge, a sve zbog komplikacija s korona virusa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Proslavljeni fudbaler je početkom prošlog meseca premešten u bolnicu zbog virusa, a iz dana u dan je njegovo stanje bilo sve lošije.

Došlo je do komplikacija i lekari su bili prinuđeni na jedino rešenje kako bi mu spasli život. Morali su da mu amputiraju obe noge.

(VIDEO:YouTube/TheGreatOneInterist)

Uprkos najtežem trenutku koji ga je zadesio, ovo 70-godišnjaka nije napustio vedar duh.

– Odsekli su mi i nogu kojom sam dao gol protiv Borusije Mehengladbah, našalio se Italijan aludirajući na jedni gol koji je postigao u karijeri.

Beluđi je odigrao 90 utakmica za ekipu Intera i to u periodu između 1969. i 1974. godine, a nastupao je još i za Bolonju, Napoli i Pistoize. Takođe, upisao je i 32 nastupa za reprezentaciju Italije.

– Možda će mi dati neke proteze, pa ću biti brz kao Oskar Pistorijus, dodao je Mauro.

U sezoni 1971/72 sa Interom je stigao do finala Kupa šampiona, a u osmini finala postigao je pomenuti gol protiv Borusije Mehengladbah.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter