0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Nemci i Francuzi su glavna tema!

Objavljeno: 23.12.20 u 12:13

Pred vama je nekoliko veoma zanimljivih utakmica, koje smo izdvojili u saradnji sa našim beting partnerom Soccer kladionicom.

Nemačka DFB kup, 2. runda

20.45 Majnc – Bohum

Zna se da Majnc ponovo ima ogromne probleme i bori se za opstanak. Nikako da im krene, a puno je i do trenera. Tim nema samopouzdanje i pitanje je koliko im je kup bitan u ovom trenutku. Bohum je malo posustao u Cvajti, ali svakako našpanovan dolazi na „Opel stadion” rešen da priredi iznenađenje. Mašović, za razliku od Pantovića, malo igra, a osnovna snaga tima je kompaktnost jer nemaju igrače koji se posebno ističu.

Predlog: PG1D2+ (2,75)

20.45 Hanover – Verder
Hanover je miljama daleko od željene igre. Trener Kočak nema kvalitet i autoritet (sukob sa Tvumasijem), a u opšte sivilo uklopila se većna igrača pa i supertalentovani Linton Maina (21). Eto prilike za Verder da pobedi i popravi utisak. Nemaju dovoljno fudbalera za ligu, a tek i kup, tako da je veoma teško predvideti sa kojom će se postavom suprotstaviti domaćinu. Ko god da se pojavi na terenu, moraće da se dobro oznoji ukoliko želi prolaz.

Predlog: GG (1,60)

20.45 Štutgart – Frajburg
Duel izaziva veliku pažnju zbog forme „Švaba” i sve boljih partija Frajburga koji je slavio u Štutgartu u prvom kolu Bundeslige rezultatom 3:2. Domaćin želi da se revanšira na krilima Gonzalesa, Vamangituke, Klimovica, Kulibalija, poreklom Srbina koji igra za Austriju Kalajdžića, kao i veterana Kastra i Didavija. Ako ih Frajburg ponovo uhvati na kontre, uz pomoć pasova Grifa, može se očekivati sličan ishod. Nadamo se da je trener Materaco izvukao pouke iz utakmice na početku sezone.

Predlog: GG&3+ (1,95)

Francuska Liga 1, 17. kolo

19.00 Bordo – Rems
Maestralni Rajković je doneo Remsu bod na Velodromu. Nije Srbin bez razloga proglašen za igrača
utakmice, ali sigurno je da on sam neće moći da spasi ekipu Remsa. Ako je taj bod sa teškog gostovanja ulio samopouzdanje Gijonu i igračima, onda domaćinu neće biti lako. Ukoliko se desilo da su potrošili mnogo energije i vrate se na staru, bezidejnu igru, onda ih sada ni dva Rajkovića neće spasiti poraza. Rezultati Bordoa i kvalitet kadra su u totalnom disbalansu.

Predlog: 1X&0-3 (1,75)

21.00 Monako – Sent Etjen

Ako se na vagu stavi kvalitet igračkog kadra i učinak u ovoj sezoni, tas na kojoj se nalazi domaćin će lepo pretegnuti na tu stranu. Indikativan pokazatelj bi mogao biti učinak Monaka ovde (5-2-1), gde su, ako zanemarimo ovaj neočekivani poraz od Lensa, uglavnom pružali veoma dobre partije. Sent Etjen se na momente budi, ali to još nije ekipa na koju bi novac smeli staviti. Međutim, imamo tradiciju po kojoj gostujuća ekipa ima četiri vezane pobede nad ovim protivnikom.

Predlog: Ki1 (1,70)

21.00 Monpelje – Lil
Prednost Lila je što se ova utakmica igra na Mosonu. Der Zakarijanov tim bolje partije pruža u gostima, ovde nema remi (4-0-4) i od poslednjih pet utakmica kod kuće, upisali su četiri poraza. Izuzev Parižna, ostali protivnici su im bili slabijeg ranga (Mec, Rems, Nim). Lil je dobio nove vlasnike u fondu iz Londona i ostali su bez direktora Luisa Kamposa. Tvorac šamionskog Monaka, koji je stabilizovao i Lil, pa od njega napravio izvoznika skupih igrača, na meti je Junajteda.

Predlog: Ki2 (2,30)

21.00 PSŽ – Strazbur
Nepotrebno je analizirati koja je od ove dve ekipe bolja i čiju pobedu možemo očekivati, već bi valjalo da vidimo šta konkretno možemo izvući. Sa ili bez Nejmara, PSŽ je veliki favorit. Lorijen ih je mučio u prvom poluvremenu, ali u nastavku smo videli rutinski posao Tuhelovog tima. Laurej je svestan nezahvalnosti držanja rezultatske „nule” i neće ići na tu opciju. Prošle sezone je odigrao hrabro, PSŽ je i tada imao problem sa povredama i Strazbur je izvukao remi (2:2).

Predlog: 1&GG (2,60)

UKUPNA KVOTA 152,64 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter