0
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC Bačka Topola

SAOPŠTENJE KLUBA: Povodom priča o novom treneru, oglasili su se funkcioneri TSC-a!

Objavljeno: 23.12.20 u 11:53

U klubu rade na dovođenju šefa stručnog štaba.

Saopštenje kluba iz Bačke Topole prenosimo u celosti.

-BAČKA TOPOLA – Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole još nije dogovorio saradnju ni sa jednim
trenerom za preuzimanje mesta šefa stručnog štaba prvog tima i u ovom trenutku vode preliminarne razgovore sa nekoliko stručnjaka.

Klub je prošle nedelje odigrao dve poslednje utakmice u jesenjem delu sezone, svega nekoliko
dana nakon što je iznenada preminuo prvi trener ekipe Zoltan Sabo.

-Rukovodstvo kluba stupilo je u kontakt sa nekoliko kandidata za šefa stručnog štaba našeg
prvog tima.

Razgovarali smo i sa Mladenom Krstajićem, ali još ništa nije dogovoreno. Moramo, ipak, da dozvolimo i njima i sebi barem malo vremena, da razmislimo i da pokušamo da nađemo rešenje koje u ovom trenutku odgovara našoj ekipi rekao je predsednik kluba Janoš Žemberi.

Žemberi je kazao da od novog trenera klub očekuje da ekipi pomogne da se oporavi posle izuzetno teških trenutaka.

-Svi znaju da smo razmišljali o promenama na čelu prvog tima i da je Sabo trebalo da ide u drugi klub. Nažalost, o novom treneru sada moramo da razmišljamo na nešto drugačiji način. Istovremeno, trener koji bude došao, imaće teži posao i toga treba da bude svestan- rekao je Žemberi.

Prema rečima direktora TSC Sabolča Palađija, još je rano za spekulacije o imenu trenera koji bi mogao da dođe na klupu TSC.

-Početkom januara počeće pripreme i do tada ćemo, verujem, imati rešenje. Šef stručnog štaba biće uključen u planove, i naravno, uticaće na njih, kako je to profesionalno i uobičajeno za šefa struke-dodao je Palađi.

FK TSC je posle 19 odigranih kola u prvom delu sezone u Superligi, osmi na tabeli sa 27 osvojenih bodova iz 8 pobeda, 3 remija i 8 izgubljenih mečeva. To je druga sezona TSC u Superligi. U prvoj sezoni u elitnom takmičenju, TSC je zauzeo 4. mesto – piše u saopštenju kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter