0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

NAGRADA ZA USPEHE: Vojvodina, Lalatović i Drinčić dobili priznanja!

Objavljeno: 23.12.20 u 16:36

U amfiteatru Spensa, danas je održana tradicionalna godišnja svečanost u organizaciji Gradskog sportskog saveza Novog Sada, na kojoj su proglašeni najbolji sportisti, sportistkinje i sportski klubovi na teritoriji Novog Sada u 2020. godini, odnosno dodeljena i druga priznanja iz oblasti sporta.

Za najbolju mušku ekipu u 2020. godini, Gradski sportski savez Novog Sada je proglasio fudbalski klub Vojvodina, koji je ove godine osvojio drugi Kup Srbije u svojoj istoriji, zauzeo treće mesto u Super ligi i učestvovao u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

U ime FK Vojvodina, nagradu je primio predsednik kluba Dragoljub Samardžić i to od pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Daneta Baste.

– Ovo je generalno bila teška godina za sve nas, baš kao što je bilo teško dobiti jedno ovakvo priznanje. To kažem zbog toga što u našem gradu imamo izuzetne klubove i sportiste, pa nema sumnje da će ovaj pehar biti svrstan među one najcenjenije u našim vitrinama. Ove godine smo uspeli u nečemu što nisu baš svi očekivali, ali to nam istovremeno nameće obavezu da od takvih standarda ne odstupamo ni ubuduće, izjavio je Samardžić, dodavši da je ovo priznanje zasluga igrača, kao i svih ostalih koji učestvuju u rukovođenju i radu kluba.

FOTO: FK Vojvodina

Za najboljeg sportistu Novog Sada u 2020. godini proglašen je kapiten Vojvodine Nikola Drinčić, koji je tokom proteklih 12 meseci nastupio na bukvalno svakom meču svom tima i kao istinski lider ekipe predvodio Vošu do osvajanja Kupa Srbije. Poseban gest, vredan svakog divljenja, učinio je nakon finala Kupa i pobede protiv Partizana, kada je, uoči uručenja trofeja, kapitensku traku predao Emilu Rockovu i tako mu omogućio da podizanjem pehara ispuni dečački san sa svojim matičnim klubom.

Na današnjoj svečanosti, specijalno priznanje dobio je i šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović, koji je sa Vošom ostvario izuzetne rezultate u ovoj godini, pri čemu je, pored osvajanja Kupa Srbije, u klupsku istoriju ušao i kao trener sa najviše pobeda za 106 godina postojanja kluba. S obzirom na to da se Nenad Lalatović, baš kao i Nikola Drinčić, trenutno nalaze na odmoru van Novog Sada, oni nisu prisustvovali današnjoj svečanosti, a priznanja je umesto njih primio sekretar stručnog štaba Vojvodine Dragomir Vukićević. Njemu je nagradu za Nenada Lalatovića uručio direktor Spensa Dragan Milić, dok je nagradu za Nikolu Drinčića dobijena od strane člana Gradskog veća za sport i omladinu Ognjena Cvjetićanina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter