0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

KRISTIJANO RONALDO SE OBRATIO NAVIJAČIMA JUVENTUSA I POSLAO SNAŽNU PORUKU: „Verujte u nas, verujte u tim kao što i mi verujemo!“

Objavljeno: 23.12.20 u 15:20

Kristijano Ronaldo se oglasio posle sinoćne blede partije.

Fudbaleri Juventusa u utorak naveče poraženi su na domaćem terenu od Fiorentine (0:3). Strelac gola na tom meču bio je i naš Dušan Vlahović.

Prva zvezda Juventusa Kristijano Ronaldo oglasio se na instagramu povodom prvog poraza njegove ekipe u Seriji A.

Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

Juče, sa bledim izdanjem i rezultatom dalekim od prihvatljivog, okončali smo raspored u 2020. godini. Ova godina je iz mnogo razloga bila posebna, prazni stadioni, kovid protokoli, odložene utakmice, dugačak prekid, pa gust raspored. Ovo ne sme biti izgovor ni za šta. Znamo da moramo da pružimo što više, da igramo bolje i pobeđujemo konzistentnije. Mi smo Juventus! Jednostavno ne možemo prihvatiti ništa manje osim odlične partije. Nadam se da ćemo posle ove pauze izaći još jači i ujedinjeniji nego ikad. Sezona je duga i verujemo da ćemo na kraju, ponovo, slaviti sa našim navijačima. Verujte u nas, verujte u tim kao što i mi verujemo u vas i mi ćemo vas obradovati – zaključio je Kristijano Ronaldo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Juventus će ovu godinu završiti sa sedam ili deset bodova zaostatka za Milanom, sve zavisi od njihovog večerašnjeg duela protiv Lacija.

Prvi naredni meč Juventus će igrati na svom stadionu 03.01.2021. protiv Udinezea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter