in , ,

ČUVENI ĆEZARE PRANDELI ODUŠEVLJEN IGRAMA REPREZENTATIVCA SRBIJE: ‘Verovao sam u Vlahovića i nastaviću da verujem u njega’

FOTO: FSS

Italijan je velika podrška mladom napadaču!

Fiorentina je napravila veliko iznenađenje i savladala je aktuelnog šampiona Italije. Juventus je ‘pao’ u Torinu. Meč je završen rezultatom 0:3, a Dušan Vlahović je postigao još jedan pogodak! Ovo je treća utakmica u nizu u kojoj mladi napadač uspeva da zatrese protivničku mrežu.

-Verovao sam u Vlahovića i nastaviću da verujem u njega. On ima odlučnost, vredno trenira, a ja mislim da je on sjajan igrač. On ima 20 godina, tako da može da nauči ’tajming’ za pokrete i postane zaista odličan. Ima mnogo entuzijazma i treba u nekim stvarima da se popravi, ali zato su tu treneri. Ima dobre temelje-izjavio je Ćezare Prandeli.

PROČITAJTE JOŠ: NOVA PROMENA: Poznata zamena za Stevanovića! Bivši pomoćni trener Partizana preuzima Napredak!

Iskusni stručnjak je prokomentarisao i ekipu Juventusa.

-Posle meča sam se pozdravio sa trenerom Juventusa Andreom Pirlom. Čestitao sam mu jer mislim da je u kratkom periodu formirao jasan identitet Juventusa i naterao ih da igraju napadački fudbal. Već smo znali da je lider i biće kandidat za trofej u svim takmičenjima u kojima bude nastupao ove sezone – istakao je čuveni trener.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NOVA PROMENA: Poznata zamena za Stevanovića! Bivši pomoćni trener Partizana preuzima Napredak!

SAOPŠTENJE KLUBA: Povodom priča o novom treneru, oglasili su se funkcioneri TSC-a!