0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

BRUKLIN LAKO DO PRVE POBEDE: Džordž i Lenard srušili šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.20 u 10:15

Uzbudljiv početak sezone!

Odigrane su dve utakmice nove sezone NBA lige! Ljubitelji košarke su mogli da uživaju u sjajnoj igri. U prvom meču sastali su se Bruklin i Golden Stejt Voriors.

Domaćin je ubedljivo slavio rezultatm 125:99. Gosti nisu imali šanse! Od samog starta meča, Bruklin je nametnuo svoj ritam i protivnik tokom cele utakmice nije uspeo ozbiljnije da zapreti.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Kajri Irving. Iskusni košarkaš je meč završio sa 26 poena, četiri skoka i četiri uspešna dodavanja. Pratio ga je Kevin Durent sa 22 ponea, pet uhvaćenih lopti i tri asistencije.

Stef Kari je predvodio Golden Stejt, ali njegov učinak nije bio dovoljan za bolji rezultat. Kari je postigao 20 poena, četiri skoka i 10 asistencija. Džejms Vajsman je dodao 19 poena i šest skokova.

https://youtu.be/91Ymqk0gbfo

PROČITAJTE JOŠ: MESI JE NOVI VLASNIK REKORDA: ‘Nikada nisam ni pomišljao da mogu oboriti rekord’

U drugoj utakmici odigranoj prvog dana takmičenja Los Anđeles Lejkersi su poraženi u gradskom derbiju.

Klipersi su ostvarili trijumf, a meč je završen rezultatom 109:116.

Šampion je izgubio već u prvoj utakmici!

U ekipi Klipersa istakao se Pol Džordž! Iskusni košarkaš je meč završio sa 33 poena, a na to je dodao učinak od šest skokova i tri asistencije. Pratio ga je Lenard sa 26 poena, dve uhvaćene lopte i tri uspešna dodavanja.

U ekipi Lejkersa najbolji je bio Lebron Džejms. ‘King’ je postigao 22 poena uz pet skokova i pet asistencija. Istakao se i Entoni Dejvis! Reprezentativac SAD-a je ubacio 18 poena, a na to dodao učinak od sedam uhvaćenih lopti i dve asistencije.

https://youtu.be/GrNKOL22AWw

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter