0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot/FK Crvena zvezda

ZVEZDAŠI SU MU TRAŽILI DA PUSTI NAVIJAČE, A EVO ŠTA ON KAŽE: Oglasio se doktor Kon i otkrio da li će biti otključane tribine za meč protiv Milana

Objavljeno: 22.12.20 u 09:12

Član Kriznog štaba osvrnuo se na mogućnosto da navijači s tribina prate duel protiv evropskog velikana.

Crvena zvezda će posle sjajnog izdanja u grupnoj fazi Lige Evrope na proleće ugostiti jedan od najvećih klubova na svetu, Milan, u okviru šesnaestine finala ovog takmičenja.

Prvi meč je na programu 18. februara u Beogradu, a svi akteri, kao i navijači nadaju se da bi publika mogla, barem u nekom delu, da se tog dana nađe na tribinama stadiona ‘Rajko Mitić’.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Zvezdaši su čak, u šaljivom tonu, pisali jednom od istaknutih čalnova Kriznog štaba, dr Predragu Konu, sa molbom da ih pusti na utakmicu. Epidemiolog se sada oglasio na ovu temu, te je izrazio nadu da će se situacija popraviti do februara, ali je podvukao da će situacija oko pandemije biti presudna u odluci.

– Ja mogu samo da izrazim svoju nadu. Surovi sam optimista, po prirodi. Taj moj trud da se što manje ljudi zarazi je posledica toga što verujem da to može. Verujem i da može da se sve poboljša. Verujem da će dotle biti moguće otići na utakmice, iskreno se nadam da će biti tako, rekao je Kon gostujući u emisiji ‘Fokus’ na TV B92.

Ipak, Kon je upozorio da nema nikakvih garancija.

– Sve zavisi od toga kako će se ponašati virus. Čitavo čovečanstvo ga nije zahvatilo tako da nas ne iznenađuje stalno. Virus se jednostavno… Ne da se, dodao je Kon.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter