0
Košarka

VELIKI UGOVORI POTPISANI U NBA LIGI: Igrači će inkasirati preko 300 miliona dolara!

Objavljeno: 22.12.20 u 13:25

Pet velikih ugovora potpisano je u NBA ligi prethodne noći!

Prvi pik sa jednog od prethodnih draftova i organizator igre Orlando Medžika potpisao je novu trogodišnju saradnju sa svojim dosadašnjim timom. Markel Fulc će prema tom ugovoru inkasirati 50 miliona dolara, odnosno oko 15 miliona po sezoni u NBA ligi.

Nakon Fulca, Orlando je potpisao još jednog igrača na višegodišnji ugovor. U pitanju je sjajni mladi defanzivac Džonatan Ajzak. On će naredne četiri godine provesti u franšizi iz Orlanda, a postaće ‘teži’ za 80 miliona američkih dolara.

U NBA ligu je stigao kao 29. pik na draftu 2017. godine, a sada potpisuje ugovor koji mu obezbežuje naslednike. Derik Vajt će u naredne četiri godine zaraditi 73 miliona dolara od strane San Antonijo Sparsa.

Igrač koji je imao mnogo udela u osvajanju šampionskog prstena Toronto Reptorsa, ostaje u jedinom kanadskom NBA timu. OG Anunobi potpisao je ugovor na četiri godine, tokom kojih će zaraditi 72 miliona dolara.

Tek što je stigao u Kliperse, dobio je novi ugovor. Sjajni bek-šuter Luk Kenard sa franšizom iz Los Anđelesa potpisao je ugovor na četiri godine, tokom kojih će na njegov račun ‘leći’ 64 miliona dolara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter