0
Košarka

FOTO: Twitter

VELIKE TENZIJE U HJUSTONU: Harden izgubio živce, pa gađao saigrača, sprečena tuča!

Objavljeno: 22.12.20 u 17:15

Tenzije na treninzima Hjustona rastu iz dana u dan, a za sve je zaslužan prvi igrač Roketsa, Džejms Harden.

Roketsi uskoro igraju svoju prvu utakmicu u NBA ligi, a stvari sa prvom zvezdom su nejasne i na ivici ‘pucanja’.

Oni ne žele da tek tako trejduju svog najboljeg igrača i to polako, ali sigurno, postaje veliki problem što se videlo i na poslednjem treningu Hjustona, prenosi ‘Athletic’.

Harden je na trening kamp došao tek 8. decembra, sa sedam dana zakašnjenja uz nameru da što pre napusti ekipu, ali to se nije desilo, pa se čini da je tenzije preneo i na ostale igrače Roketsa.

Prethodnih dana je bilo mnogo žustrih rasprava na relaciji saigrači – Džejms Harden i umalo je izbila tuča između rukija Džejšona Tejta i popularnog ‘Brade’ nakon što ga je Harden gađao loptom posle nekih ‘teških’ reči.

Lopta nije pogodila Tejta i sve se brzo smirilo, ali je evidentno da situacija nimalo nije naivna. Harden je tokom predsezone igrao oko 24 minuta u proseku na dve utakmice i postiga oko 16 poena i 6.5 asistencija.

Uskoro ćemo videti da li će se Hardenu želja ispuniti i da li će iz Hjuston Roketsa preći u Bruklin Netse ili Filadelfija Seventisikserse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter