0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

UMAR SADIK: ‘I dalje pamtim meč sa Mančester junajtedom i čudim se kako smo izgubili’

Objavljeno: 22.12.20 u 16:55

Bivši napadač Partizana, Umar Sadik, prisetio se učešća sa crno-belima u Ligi Evrope i utakmice sa Mančester junajtedom.

Nekadašnji as crno-belih, a sada član Almerije, u intervjuu za nigerijske medije je istakao da mu je to bilo ogromno iskustvo u karijeri, bez obzira na dotadašnje nastupe u Romi ili Rendžersu.

– Liga Evrope je jedno od najjačih klupskih takmičenja, posle Svetskog prvenstva i Lige šampiona. Bilo je veliko iskustvo igrati sa Partizanom u Ligi Evrope, a vrhunac je bio duel sa Mančester junajtedom u Beogradu. Izgubili smo, jer nismo imali nimalo sreće. I dalje dobro pamtim utakmicu i čudim se kako smo je izgubili – kazao je Sadik.

PROČITAJTE JOŠ: BOMBA JE NA POMOLU: Ljubimac Grobara oblači dres Barselone!

Boravak u Partizanu mu je, kako sam kaže, promenio karijeru.

– Moram da se zahvalim Bogu na prilikama koje mi ukazuje u životu i u fudbalskoj karijeri. Kao igrač, san mi je da se okušam na najvišem nivou. Prošle sezone igrao sam u Ligi Evrope, a sada sam u španskoj drugoj ligi, ali Almerija je klub sa velikim budžetom i velikim planom da se vrati u Primeru. A, kada izborimo promociju, samo će nam nebo biti granica, verujte – ističe napadač.

Ove sezone je Nigerijac postigao šest golova i jedan je od zaslužnijih za visok palsman Almerije na tabeli Segunde.

– Ambicija kluba da se vrati u prvu ligu Španije je razlog koji me je ubedio da dođem ovde. Svi u klubu žele da se plasiramo u elitu, jer tamo pripadamo po našem budžetu, stadionu, ambicijama –  rekao je Sadik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter