0
Evropske lige

FOTO: Youtube/screenshot

ROMAN ABRAMOVIČ PONOVO ‘DREŠI KESU’: Čelsi ‘pikirao’ nova pojačanja, a Rus je spremio 200 miliona evra!

Objavljeno: 22.12.20 u 16:25

Fudbalski klub Čelsi bio je među najaktivnijim tokom letnjeg prelaznog roka i potrošio je čak 250 miliona evra na pojačanja, a izgleda da se tu neće zaustaviti!

Nakon što su doveli Kaija Haverca, Tima Vernera, Bena Čilvela, Hakima Zijeha, Eduara Mendija i Tijaga Silvu – vlasnik londonske ekipe, Roman Abramovič je spreman da ‘upumpa’ još svog bogatstva, a određeni su i prioriteti u letnjem prelaznom roku.

Kako prenosi ‘Skaj Sport’, glavne mete Čelsija su Erling Braut Haland iz Dortmunda i Deklan Rajs iz Vest Hema, mladi supertalentovani fudbaleri.

Haland je već sada jedan od najboljih napadača sveta i Čelsi će za njega morati da se ‘otima’ sa drugim klubovima, dok je Rajs sve bolji na poziciji zadnjeg veznog, a uz to je i dete kluba.

Naravno, to neće biti lako, pa je pitanje da li će Čelsi uspeti da i sa 200 miliona evra angažuje dvojicu fudbalera, što znači da će morati da prodaju nekog od mnogih na koje strateg ‘plavaca’ više ne računa.

Mnogo igrača je višak, pa su tako na transfer-listi Antonio Ridiger, Andreas Kristensen, Markos Alonso, Ros Barkli, Deni Drinkvoter i Viktor Mozes.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter