0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

IZGLEDA DA JE GOTOVO: OFK Beograd i Zvezda na korak od saradnje!

Objavljeno: 22.12.20 u 14:55

Borba za mesto predsednika OFK Beograda se nastavlja!

Tim sa Karaburme je u veoma lošem stanju, nalazi se i pred gašenjem ali ga bivši igrači održavaju u životu. Raspisani su izbori za novog predsednika, a kandidati su bili Vladan Sekulić i Saša Stevanović.

Sekulić je ipak odlučio da povuče svoju kandidaturu, pa je sve više za očekivati da Saša Stevanović bude novi predsednik kluba sa Karaburme.

‘Poštovani članovi Skupštine OFK Beograd, upravo, prijatelji, navijači koristim priliku da vas obavestim da povlačim kandidaturu na mestu predsednika UO OFK Beograd. Kao što sam vas obavestio gospodin Saša Stevanović i ja pre nekoliko dana u jednoj izuzetno korektnoj i naravno prijateljskoj atmosferi razgovarali smo i razmenili mišljenje o daljim koracima kada je sudbina kluba u pitanju.’ – rekao je Sekulić i nastavio.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Ne samo zbog velikog broja reprezentativaca koje je dao već zato što je bio i ostao sinonim fudbalske lepote, odanosti i mesta gde su deca sa ponosom dolazila i učila svoje prve fudbalske korake. Klub kao što je OFK mora i treba da bude mesto razmene mišljenja svih ljudi koji žele isto, a to je da se vrati na pravu fudbalsku mapu Srbije. Da li je bilo razmene mišljenja u prethodnom periodu mogu reći da jeste, ali nekada bi se to moglo nazvati i opstukcijom.’

‘Da li je bilo vanrednog stanja, koliko se sećam da jeste, da li se čekalo u situaciji izazvanom pandemijom korone i konstituisanje državnih organa da bismo znali na koja vrata da pokucamo – mislim da jeste. Ali to je sada sve nevazno. Da ne ulazim u razloge proceduralne i staturne prirode, a koje su sigurno prisutne u samoj pripremi i konstituisanju buduće sednice, želim da se spusti lopta i da se prekine sa negativnim komentarima između samih aktera budućeg izbora.‘ – stoji u saopštenju Sekulića.

IZVOR: Tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter