0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘IGRAO SAM U PREMIJER LIGI, KAKO SAM MOGAO SEBI OVO DA DOZVOLIM’: Zvezdin veliki promašaj otvoreno o problemima kroz koje je prolazio

Objavljeno: 22.12.20 u 10:37

Holanđanin se prisetio boravka u Ljutice Bogdana.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Radživ van la Para, koji sada nastupa u španskoj Segundi, svojevremeno je u Beograd stigao kao pojačanje za Ligu šampiona.

Međutim, 29-godišnji fudbaler nije uspeo mnogo toga da pokaže, a sada je otkrio je šta se dešavalo u periodu između rastanka sa klubom iz Ljutice Bogdana i pronalaska novog angažmana u Logronesu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Holanđanin je poručio da je imao ponudu Den Haga, ali da je ona bila ‘ponižavajuća’.

– Nisam očekivao mnogo od Den Haga, ali plata koju su mi ponudili bilo je pravo nepoštovanje. Neću reći iznos, ali on je u rangu juniorskog ugovora. Bio je to veliki udarac za mene. Nešto kasnije sedeo sam kod kuće na kauču i ‘flešbekovi’ su mi prolazili kroz glavu. Mislio sam na to kako sam igrao fudbal na rasprodatom Vembliju i Premijer ligu, a zatim sam se upitao: Kako sam, dođavola, došao u ovu situaciju, rekao je Van la Para.

Podsetimo, Van la Para je stigao na ‘Marakanu’ posle plasmana u grupnu fazu Lige šampiona leta 2019. godine, a iako je plaćen ćak 1.2 miliona evra, uspeo je da sakupi svega 11 nastupa, a jedini pogodak dao je Trepči u Kupu Srbije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter