0
Evropske lige

FOTO: Twitter

BRAZILSKA LEGENDA ISKRENO: ‘Pio sam po 14 piva dnevno, Real me je zato oterao!’

Objavljeno: 22.12.20 u 14:10

Mnogi maštaju da žive život fudbalera, ali da li je sve baš tako bajno?

Fudbaler rodom iz Brazila i neko kome se predviđala blistava karijera, šokirao je svet novom veoma iskrenom izjavom o svojim problemima. Naime, Sisinjo je u jednom trenutku života skoro pa bio alkoholičar!

‘Počeo sam da pijem kad sam imao 13-14 godina, tada sam bio u Botafogu. Rekli su mi da je pivo dobro, da je hranjivo. A kad sam počeo… Pio sam stvarno puno, a nisam prestao do pre nekoliko godina. Skoro 20 godina sam bio alkoholičar, na 10-12 piva dnevno!’ – iskreno je govorio Sisinjo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Sve je promenila moja Marijana. Ona me spasila. Marijana mi je pomogla da ostavim bocu i ne trošim novac uludo. Venčali smo se, a najpametnije što sam u životu uradio bilo je kad sam joj rekao ‘Ti upravljaj finansijama. Ja ću zarađivati, a ti odlučuj što ćemo s lovom. Hvala Bogu, ni kad sam najviše pio nisam sve spiskao nego dosta davao ocu koji je taj novac čuvao i vratio mi kad sam se sredio. Zahvaljujući njemu i supruzi danas imam komotnu finansijsku situaciju!’ – zaključio je bivši igrač Reala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter