0
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

VLADIMIR IVIĆ SE NA GOSPODSKI NAČIN OPROSTIO OD VOTFORDA: „Želim sve najbolje Votfordu, da ostvari želju da izbori promociju!“

Objavljeno: 21.12.20 u 22:05

Fudbalski klub Votford odlučio je da se rastane sa Vladimirom Ivićem iz čudnih i neobjašnjivih razloga. Ko malo više prati Votford prehnodnih godina, jasno mu je da ništa u ovom klubu nije iznenađenje.

Ivić je u novembru proglašen za najboljeg menadžera Čempionšipa, ali svi pretpostavljaju da je razlog otkaza njegovo javno kritikovanje ponašanja kapitena i legende Troja Dinija.

Ivić se na kulturan način oprostio od Votforda i navijača i pokazao kako se pravi profesionalci ponašaju.

Oproštajno pismo Ivića prenosimo u celosti:

Želim da se zahvalim navijačima na podršci tokom perioda tokom kog sam imao tu čast da budem menadžer Votforda. Žao mi je što vas nismo imali bliže uz sebe zbog pandemije koronavirusa, jer sam siguran da biste nam vašom snagom na stadionu pomogli na terenu. Napuštam klub zahvalan na svemu što smo uradili moj tim, igrači i ja, zajedno. Bila je velika čast dobiti priznanje za Menadžera meseca, mali trofej koji sam podelio sa igračima, štabom i navijačima. Na kraju, želim sve najbolje Votfordu, da ostvari želju da izbori promociju u viši rang na kraju sezone i ako uspete u tome, biću još ponosniji na moj doprinos klubu za ovih 20 mečeva.
Srećan Božić svima i sve najbolje Stršljenovi.
Vladimir Ivić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter