1
Dejvis kup

FOTO: Youtube/Sport klub/Screenshot

TROICKI O SVOJOJ KANDIDATURI: ‘Igrači su me izabrali za selektora!’

Objavljeno: 21.12.20 u 11:30

Podigla se prašina nakon smene Nenada Zimonjića, a evo šta je Viktor rekao.

‘Jedva čekam da krenem. Jako sam uzbuđen, velika mi je čast. Nisam planirao da će se desiti ovako brzo. Pogotovo što još uvek igram profesionalno, pokušavam da se vratim najboljim rezultatima. Kada sam čuo prvi put, nisam znao ni kako bih reagovao! Igrači su bili ti inicijatori. Oni su bili ti koji su dali ideju.’ – rekao je Viktor, a na pitanje šta misli, koji je razlog za to rekao je sledeće.

‘Isticao je mandat Zimonjiću, hteli su promenu, hteli su novu energiju. Videli su u meni perspektivu, da pomognem, da budem tu uz njih. Dolazi nova generacija, tu je i Novak Đoković, koji je i dalje tu sa nama.’

Status Novaka Đokovića?

‘Dejvis kup selektor nema veliku ulogu u ATP kupu. Ko se prijavi, može da igra. Pet igrača je bilo prošle godine. Prvi igrač je taj koji prijavljuje celu ekipu… Sigurno da su mu ciljevi (Novaku) ove godine Grend slemovi, kao i Olimpijada. To mu nedostaje da ima sve osvojeno. Biću član stručnog štaba tj. selektor na Olimpijadi.’ – a evo šta je rekao o svojoj igračkoj karijeri.

‘Nisam još prekinuo. Igraću još, daću sebi još jednu šansu. Pripremam se u Beogradu, sutra putujem u Dubai gde ću igrati kvalifikacije za Australijan open. Ako vidim da ima smisla da nastavim, nastaviću…’ – zaključio je Viktor Troicki.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter