0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Derbi Londona može biti paklen!

Objavljeno: 21.12.20 u 10:50

Pred vama je nekoliko veoma zanimljivih utakmica, koje smo izdvojili u saradnji sa našim beting partnerom Soccer kladionicom.

 

17.00         Konja – Sivas

U Konji je opšta bolnica. Povređeni su Aničić, Kagran, Cikaleši, Eduk, Findikl, Urtado i Kravets. Na sve to, Marko Jevtović, bivši igrač Partizana, suspendovan je zbog kartona. Ovo objašnjava i visoku kvotu na domaćina. Kod gostiju neće biti još jednog srpskog internacionalca – Armina Đerleka zbog povrede, kao i Ribalke. Domaćin ima kvalitetniji tim, posebno u napadu. Trebalo bi uz svu muku sa povredama da to i opravda. Predlog: Ki1 (2.40)

18.30    Barnli – Vulverhempton  

Gol Neta u dubokoj nadoknadi označio je pobedu nad Čelsijem i veliko slavlje igrača Vulverhemptona. Ekipa Espirita Santa je izuzetno neugodna i nepredvidiva, a sa tim je sigurno odlično upoznat Šon Dajš. Videćemo da li će se trener Barnlija opredeliti za taktiku kojom je savladao Arsenal, a koja se pokazala dobro i na nekim ranijim utakmicama – bedem ispred oporavljenog Poupa, Rodrigez iza najisturenijeg Vuda. Lopta će više biti u nogama gostujućih igrača. Predlog: I<II (2.15)

 

21.00         Čelsi – Vest Hem

Čelsi je u padu forme. Prvo su izgubili od Evertona, onda i od Vulverhemptona. Ne treba im zaboraviti remi u LŠ sa Krasnodarom. Vest Hem se razigaro i preti da uzme bar bod na Stamford bridžu. Kažemo bar bod, jer su pošli put odneli sva tri. Tada je Pelegrini sedeo na klupi „čekićara”, a Mojes je vodio ekipu u narednoj pobedi (3:2) na Olimpijskom stadionu. Svakako da se pritisak mnogo više oseća u Lampardovom taboru i da se od njega očekuje da prekine lošu seriju kako zna. Predlog: Ki1 (1.53)

21.15         Santa Klara – Gimaraeš

Šahrijar i Mansur odsustvoju kod domaćina, dok kod gostiju Amoa, Vakaso i Kantara propuštaju duel, a upitni su Agu i Mašarehas. Sinoć je prasla kvota na gosta i padala na domaćina. Vsoko su pozicionirani, mada mala je razlika između mesta koje vode u baraž za niži rang i Evrope. Zato će igrati verovatno krajnje oprezno. Predlog: X&0-2 (3.70)

UKUPNA KVOTA 29.21 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter