0
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

POSLE KAZNE KLUBA, STIGLA KAZNA I SAVEZA: Francuz žestoko kažnjen zbog pljuvanja protivničkog igrača!

Objavljeno: 21.12.20 u 22:47

Fudbaler Borusije Menhengladbah, Markus Tiram suspendovan je danas na šest utakmica zbog pljuvanja protivničkog igrača, saopštio je fudbalski savez Nemačke.

Tiram će propustiti narednih pet utakmica u Bundesligi i nemačkom kupu, a šesta je uslovna i aktiviraće se ako napravi neki prekršaj do 21. decembra 2021. godine.

Pored suspenznije, on je kažnjen i novčano sa 40 000 evra, a klub ga je prethodno kaznio oduzimanjem jedne mesečne plate (30 000 evra) koja će biti donirana u humanitarne svrhe.

Sin legendarnog  Lilijan Tirama je na utakmici protiv Hofenhajma u subotu u lice pljunuo protivničkog igrača Stefana Poša. Sudija je posle signalizacije VAR sobe Tiramu pokazao crveni karton.

Francuza su nakon utakmice kritikovali i njegovi saigrači i trener. On se potom izvinio Pošu, Hofenhajmu, saigračima, te je istakao da će prihvatiti sve posledice koje ga očekuju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter