2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN PRONAŠAO DESNOG BEKA: „Crno-beli“ dovode svog bivšeg igrača! (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.20 u 22:16

Sve izvesniji povratak bivšeg igrača Partizana u tabor „crno-belih“.

Kako Telegraf.rs saznaje defanzivac Voždovca Marko Živković (26) biće prvo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku. Živković je prva želja stručnog štaba „crno-belih“ i pojačaće konkurenciju na poziciji desnog beka.

Defanzivcu Voždovca u junu ističe ugovor, pa fudbaler već od 1. januara ima pravo da pregovara sa drugim klubovima.

Najbitnije oko ovog transfera je što i sam igrač ima želju da dođe u Humsku, gde je prošao mlađe selekcije, da bi 2011. godine potpisao profesionalni ugovor, posle čega je nastupao  za Partizanovu filijalu Teleoptik.

U sezoni 2012/2013 prekomandovan je u prvi tim sa kojim je osvojio titulu prvaka države. Nije se previše naigrao te sezone, pa se već naredne godine okušao u Vojvodini gde je otišao kao pozajmljen igrač. U januaru 2014. godine potpisao je i dugoročni ugovor sa novosadskim klubom.

Već naredne godine Živković odlazi u Litvaniju gde nastupa za Suduva, posle je pozajmljen DAC Dunajske Strede gde je u dve sezone skupio 55 nastupa.

Početkom 2019. godine potpisao je ugovor sa Radničkim iz Niša, a već posle šest meseci  preselio se u Voždovac gde je standardan član ekipe.

Živkovića, pored defanzivnih karakteristika, krase i ofanzivne karakteristike, kao i odličan centaršut.

Partizan bi angažovanjem defanzivca  obezbedio prvu od dve pozicije na kojima trener Aleksandar Stanojević insistira, pa je preostalo da se još popuni mesto napadača.

0
0

2 Komentara

  1. Dobro resenje,dobra opcija.
    Momak je nasse dete a uz to i vec vrlo iskusan internacionalac, ali ne star vec u najboljim goinama. Krase ga brzina, solidna tehnika i odlican sut. Dobar podjednako i u odbrani i ponavlja se u napadu,skroz solidna opcija. Sto puta je bolji od neznalice Miljka koji je zalutao ne u Partizan vec i u fudbal!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter