0
Boks

FOTO: Screenshot

MEKSIKANCU SE SADA SVI SMEJU: Spuštenim rukama provocirao rivala, pa nokautiran ispao iz ringa (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.20 u 13:22

O ovoj borbi sada svi pričaju.

Meksički bokser Hulijan Fernandez naučio je važnu lekciju tokom borbe sa kubanskom „mašinom“ Frankom Sančezom, a to je da ne izaziva jačeg od sebe, pogotovo ne ovako bezobrazno.

Fernandez je odlučio da provocira Sančeza, pozivao je da ga udari u lice, što je ovaj i učinio u sedmoj rundi i poslaoo ga vanj ringa.

Kubanski teškaš je novu pobedu ostvario na brutalan način. Fernandeza je udarcem izbacio iz ringa nakon što ga je ovaj izazivao, spustio ruke i tražio je da pokaže što zna, a ovaj je to i učinio.

Udarci su bili toliko jaki da su nesrećnog protivnika izbacili iz ringa. Sudija je krenuo da broji, ali je shvatio da Fernandez više nema šta da traži u ringu pa je zaustavio borbu.

Sančez je potvrdio svoju dominaciju, ima 17 pobeda u isto toliko borbi, dok je Fernandezu ovo treći poraz, ali njega će posebno pamtiti do kraja karijere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter