0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

KORONA NASTAVLJA DA STVARA PROBLEME: Otkazane još dve utakmice ABA lige!

Objavljeno: 21.12.20 u 15:54

Posle nedeljnog derbija između Crvene zvezde i Cedevite Olimpije, rukovodstvo ABA lige bilo je primorano da otkaže još dva meča, ovoga puta zbog problema s virusom korona u ekipi Zadra.

Kako je objavljeno iz regionalnog takmičenja, duel Zadrana i Borca, koji je trebalo da bude odigran u ponedelja moraće da se igra u drugom terminu, jer su sva dešavanja u ‘Krešinom domu’ obustavljena do 29. decembra.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– Jedan košarkaš i član stručnog štaba Zadra pozitivni su na korona virus. Hrvatski epidemiolog je celu domaću ekipu stavio u desetodnevni karantin, pa se naš tim vraća u Čačak. Svima nam je žao jer smo maksimalno naoštreni, sa Stefanom Birčevićem krenuli put Zadra. Šta da se radi, idemo dalje, rekao je za klupski sajt predsednik Borca Predrag Pantović.

Zbog desetodnevnog karantina Zadrana, ABA liga je bila primorana da odloži i njihovu utakmicu sa Cibonom u 12. kolu, koja je trebalo da se odigra 28. decembra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter