0
ATP

FOTO: YouTube screenshot

KANADSKI TENISER JE ODUŠEVLJEN BEOGRADOM I ZAHVALAN NOVAKU: ‘Oduvali su me svojim gostoprimstvom! Ovo je najbolje iskustvo u mojoj karijeri’

Objavljeno: 21.12.20 u 16:15

Vašek Pospišil je bio gost Novaka Đokovića u njegovom trening centru.

Popularni reprezentativac Kanade i uspešni teniser je posetio Beograd. Trenirao je sa Novakom i njegovim timom u glavnom gradu Srbije. Vašek ne krije oduševljenje,a svoje iskustvo je podelio sa fanovima putem društvene mreže Instagram.

-Kada su me pozvali da treniram u Beogradu na Novakovoj akademiji sa njim i ostalim igračima, znao sam da će treninzi biti sjajni, ali nisam očekivao da celokupno iskustvo ostavi toliko veliki utisak na mene. ‘Oduvali’ su me svojim gostoprimstvom, terenima, tme što obraćaju pažnju na svaki detalj i celokupnom pozitivnom energijom koja vlada čitavim kompleksom.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI SKANDAL NA POMOLU U ITALIJI: Na ‘čizmi’ osporavaju Milanov rekord i najbrži gol – ‘Prekršio je propise, VAR bez reakcije’

-Ovo je bilo moje najbolje iskustvo u karijeri kada je reč o treninzima, a ja nisam tako mlad više, tako da to govori mnogo. Hvala mnogo Novaku, njegovom teniskom centru i svima koji su bili uključeni i koji su se postarali da ovo bude odlično iskustvo. Vratiću se, nema sumnje- napisao je Pospišil.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter