0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HOĆE LI CRNO-BELI ZADRŽATI VEZISTU: Klub iz okruženja zvao Zdjelara, evo kakav je bio njegov odgovor

Objavljeno: 21.12.20 u 13:58

Uskoro bi trebalo da bude poznata sudbina defaznivnog veziste.

Dok čeka rasplet pregovora s Partizanom u vezi sa produžetkom ugovora, Saša Zdjelar istovremeno razmatra i eventualne mogućnosti odlaska u drugu sredinu, bez obzira kakav bude bio epilog pregovora sa Parnim valjkom.

Nakon nekoliko francusklih klubova koji su se raspitivali, postoji i klub iz ovog dela Evrope koji bi takođe rado video vezisu u svojim redovima i sposoban je da to plati, a u pitanju je Ludogorec, saznaje Telegraf‘.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Bugarski šampion traži pojačanje na poziciji zadnjeg veznog i Zdjelar se potpuno uklapa u profil koji je neophodan timu. Otuda je preko posrednika bliskog gazdi Kirilu Domuščijevu, bivšeg golmana Ludogoreca i još nekolicine tamošnjih klubova došlo i do kontakta dve strane, ali dogovora ipak nije došlo.

Pre svega, jer Zdjelar želi da vidi kakav će epilog biti pregovora sa crno-belima, a onda i ambicija da karijeru nastavi na zapadu, u jačim ligama od bugarske. Pored toga, Ludogorec verovatno ne bi mogao da ispuni ni finansijski deo očekivanja, koje vezista ima kada je novi ugovor u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter