0
Evroliga

FOTO: Youtube screenshot

TRANSFER KOJI TRESE EVROLIGU: Zvezda ga prodala za veliki novac, bez minuta u njenom dresu – sada ga želi velikan!

Objavljeno: 20.12.20 u 12:59

Zanimljiv posao mogao bi da bude sklopljen u danima pred nama.

Australijski košarkaš Džona Bolden nalazi se na spisku potencijalnih pojačanja Real Madrida, koji traži zamenu za povređenog Entonija Rendolfa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Bolden je svojevremeno bio član FMP-a iz Železnika, u čijim redovima je blistao, pa je 2017. godine formalno prešao u Crvenu zvezdu. On je tada potpisao ugovor na dve godine, ali nije odigrao nijedan minut u crveno-belom dresu, a klub sa Malog Kalemegdan ga je za 540.000 dolara prodao Makabiju.

Na leto 2018. godine odlazi u NBA, gde dobija ugovor od strane Filadelfije koja ga je u februrau ove godine otpustila. Nakog toga je pokušao da se nametne Finiksu, gde je imao kratkoročni ugovor, ali nije uspeo u tome.

FOTO: Mega Leks/Ivica Veselinov

Činjenica da praktično od februara nije odigrao zvaničnu utakmicu, jedina je otežavajuća okolnost u čitavoj priči, a pored njega u konkurenciji je i bivši igrač Čikaga Joakim Noa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter