0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Verujemo u golove na mečevima koji zatvaraju vikend

Objavljeno: 20.12.20 u 12:15

Pred vama je nekoliko veoma zanimljivih utakmica, koje smo izdvojili u saradnji sa našim beting partnerom Soccer kladionicom.

13.00 Kilmarnok – Aberdin

Velika je ovo tradicija – 220. susret ovih protivnika u Premijeršipu (73-39-107). Na 4/6 poslednjih dvoboja viđeno je 0-1 gola. Tvrdi su, podsećaju na onaj stari škotski stil, kada lopta može da prođe, ali noga i ne baš. Kilmarnok 15 poslednjih duela sa Aberdinom u PL kod kuće nije zabeležio pobedu.

Predlog: G2-3 (2.85)

14.30 Salcburg – Volfzberger

Kada hoće (retko i mora), Salcburg se poigrava sa protivnicima. Ovih dana bakću se prodajom Mađara Soboslaija Lajpcigu, a možda i trener Marš potpiše (od juna) ugovor sa Dortmundom. Raspucao se Joveljić u Volfzbergeru, a vreme je da se posvete i šampionatu posle uspešnih igara u Ligi Evrope. Iako je derbi kola, ne smeju i ne mogu da prete domaćinu koji je institucija fudbala podno Alpa.

Predlog: I2+&4+ (2.20)

14.30 Tirol – Rid

Tirol je i dalje na samo dva remija u sezoni i ima odlične rezultate (4-0-1) u poslednje vreme. Ipak, nije obezbedio plasman među šest i plej-of. Ovo je idealna prilika da slavi jer dolazi mu Rid koji se sigurno nije oporavio od šokantnog poraza iz prošlog kola. Na sve to, nema ni posebno kvalitetan tim. Ako nešto ne treba da brine domaće navijače, to je efikasnost Tirola. Raspucali su se u poslednjim utakmicama, za razliku od početka sezone.

Predlog: I<II (1.98)

15.30 Frajburg – Herta

Odahnuli su u Frajburgu posle pobede u Gezenkirhenu koja je vredna ‘šest bodova’. Znalo se da će nekom zvučnom imenu uzeti skalp, a ispostavilo se da je to najslabija ekipa koju su još više gurnuli u provaliju. Neće biti lako protiv Herte koja igra na mahove i zbog toga je velika nepoznanica. Vratio se u postavu Kunja, ali nije blistao na prošloj utakmici, što ne znači da će ponovo ostati u drugom planu. Očekuje se velika bitka njega i Grifa na sredini terena. Ko bude uspešniji, njegov tim će slaviti.

Predlog: 3+ (1.77)

18.00 Volfzburg – Štutgart

Doživeo je Volfzburg prvi poraz, donekle očekivano, protiv Bajerna iako je prvi stekao prednost. Jednostavno, nisu uspeli da se odupru Levandovskom. Od ove utakmice ‘vukovi’ okreću novi list i nadaju se novoj seriji uspešnih rezultata. Švabe su definitivno neuništive. Mlada ekipa briljira, posebno u napadu jer njihove ofanzvne igrače niko nije ozbiljno shvatio. Mnogi su se već pokajali. Uz sve to, ne napušta ih borbeni duh.

Predlog: GG (1.50)

17.00 Austrija – LASK

Tri remija pa porazi 0:4 od Šturma i 2:3 od Volfzbergera i Austrija je u situaciji da se bori za opstanak! Klub ima svetlu tradiciju i verovatno ‘neko’ neće dozvoliti da se to dogodi, ali kako igraju… Na svu muku, dolazi im LASK koji je u prošlom kolu osetio (1:3) snagu Salcburga i objektivno će voditi, sa velikim šansama, borbu za vicešampionsku poziciju. Dobro su izbalansiran tim, a Austrija nema način da ih iznenadi i na sve načine trudiće se da održi remi.

Predlog: 2&GG (3.00)

UKUPNA KVOTA 98.88 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter