0
Domaći fudbal

FOTO: SUPERLIGA SRBIJE

ŠAPČANI SE OGLASILI POVODOM PROMENA U KLUBU: Sada je potpuno jasno sve oko Ramadanijevog upliva u Mačvu!

Objavljeno: 20.12.20 u 14:36

Vest o ulasku uticajnog fudbalskog menadžera u upravu Mačve privukla je veliku pažnju javnosti.

Fudbalski klub Mačva oglasio se zvaničnim saopštenjem povodom informacija da će na njegovo čelo stići poznati menadžer Fali Ramadani.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Šapčani ne kriju da bi saradnja sa albanskim menadžerom dobro došla, ali navode i da razgovora na tu temu nije bilo.

Saopštenje Mačve vam prenosimo u celosti

– Fudbalski klub Mačva imao je mnogo problema u ovoj godini, iz kluba se povukao predsednik Ivica Kralj, a kolo pre kraja jesenjeg dela prvenstva klub je napustio i šef stručnog štaba Dragan Aničić. Klubom rukovodi dosadašnja uprava koja će nastaviti sa daljom konsolidacijom, kako bismo što spremniji dočekali prolećni deo sezone u kojoj je cilj opstanak u najvišem rangu takmičenja.

Ovim putem demantujemo natpise u pojedinim medijima da se vode pregovori o preuzimanju kluba sa gospodinom Falijem Ramadanijem, koji ima saradnju sa najvećim klubovima u našoj zemlji i Evropi.

Svakako bi bio interes da i naš klub ima takvu saradnju, ali takvi razgovori uopšte nisu vođeni. Klub ima dovoljno svojih problema, i ovakve neistine samo dodatno destabilizuju već tešku situaciju.

Aktuelna uprava je kreator najvećih uspeha u stogodišnjoj istoriji kluba i kao takva ima apsolutno poverenje da nastavi uspešno da vodi klub – navodi se u saopštenju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter