0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube screenshot

PROBLEMI U KRUŠEVCU: Sve izvesnije da Goran Stevanović napušta klub!

Objavljeno: 20.12.20 u 19:59

U Kruševcu je odjeknula nezvanična vest da je Goran Stevanović, šef Stručnog štaba FK Napredak, odlučio da napusti klub.

On je u Kruševac došao u 11. kolu Super lige Srbije i napravio pravo fudbalsko čudo sa istim igračima koji su bili na samom dnu superligaške tabele. U devet narednih kola Napredak je osvojio 13 bodova i na kraju jesenje sezone sa 18 bodova zauzeo 15. mesto, tri boda manje od Novog Pazara i Javora koji su na bezbednim pozicijama.

Od strane publike i stručne javnosti Stevanović je označen kao najznačajniji čovek za preporod u igri ekipe iz Kruševca i za ostvareni bodovni saldo. Brojne pohvale na račun ovog nekadašnjeg uspešnog fudbalera i trenera imale su široki odjek, pa su počele da stižu poslovne ponude za novi angažman u zemlji i inostranstvu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Za sada nema zvaničnih izjava o rastanku od nijedne strane. U toku naredne nedelje uslediće razgovor dosadašnjeg trenera i uprave Napretka i verovatno sporazumni raskid ugovora.

Goran Stevanović je ponikao u Partizanu, gde je nastupao za sve kategorije, od pionira do seniora i bio reprezentativac u svim selekcijama.

Posle beogradskih „crno-belih” igrao je u Španiji, Portugaliji i Grčkoj, a kao trener se okušao u svom matičnom klubu, zatim u Čukaričkom i Železniku, a bio je i član Stručnog štaba reprezentacije SCG i selektor Gane i Omana, kao i trener u Grčkoj i Kini.

Kao prvi pomoćnik Ilije Petkovića veoma je zaslužan za uspeh selekcije naše zemlje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter