0
Fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

ODLIČNA PREDSTAVA ZVEZDINOG DETETA: Golom i asistencijom doneo veliki trijumf svojoj ekipi! (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.20 u 18:25

Sjajne partije pruža Zvezdino dete na izmaku 2020. godine. U poslednjih pet mečeva u dresu Volfzbergera mrežu protivnika je tresao četiri puta i zabeležio je jednu asistenciju.

Golom i asistencijom u utakmici 12. kola Bundeslige Austrije, na gostovanju Volfzbergera Salzburgu, Joveljić je naterao tim koji godinama unazad dominira državnom pozornicom da mu se pokloni i to na svom terenu.

Biser ponikao u Zvezdinoj školi asistencijom u 51. minutu odlično je asistirao Šerceru. Već u narednom minutu se i sam upisao u strelce, pa je moćna mašinerija Salzburga za samo dva minuta pala pred inspirisanim srpskim centarforom.

Dva gola vođstva bila su povod strategu Volfzbrgera da posle pogotka Beriše u 64. minutu karte stavi na defanzivu i izvede Joveljića u 66. minutu. Taktičke zamisli trenera nisu dale željeni rezultat, pa je Salzburg samo tri minuta kasnije golom Dake neutralisao zaostatak.

Ipak, da Joveljiću sjajna partija u potpunosti ostane u lepom sćanju pobrinuo se Eliel Perec koji je u 79. minutu vratio vođstvo gostima i doneo velika tri boda.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter