0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

‘ODIGRALI SMO JAKO OD POČETKA DO KRAJA’: Osmeh na licu Vladimira Jovanovića nakon Megine pobede protiv Budućnosti

Objavljeno: 20.12.20 u 15:17

Mega je fantastičnom igrom i vođstvom tokom celog toka utakmice zabeležila pobedu protiv do sada neporažene Budućnosti sa 78:72 (27:18, 19:10, 14:21, 18:23) u okviru meča 11. kola ABA lige koji je odigran u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Na konferenciji za štampu posle meča trener domaćeg tima Vladimir Jovanović je istakao da je njegova ekipa kolektivnom igrom i dobrom odbranom uspešno privela utakmicu kraju:

– Moram da izrazim svoje zadovoljstvo da smo protiv jednog od tri glavna favorita, pored Zvezde i Partizana, odigrali jako dobro od početka do kraja. Imali smo praznog hoda, ali moram reći da smo svih 40 minuta bili u vođstvu. Praktično nemam zamerke na igru u prvom poluvremenu, pravilno smo rasporedili broj pozicionih i tranzicionih napada, jako smo dobro trčali i delili loptu i imali jako visoke procente šuta, pre svega za dva poena. Međutim u drugom poluvremenu, ja sam upozoravao igrače da će Budućnost reagovati, pre svega u odbrani i ofanzivnom skoku. Omogućili smo im mnogo skokova u napadu i drugu šansu što su oni realizovali neretko iz šuta za tri poena. Uspeli su da smanje razliku, ali smo kolektivnom igrom i dobrom odbranom uspešno priveli utakmicu kraju u našu korist. Čestitam Budućnosti i mom kolegi Mijoviću na odličnim rezultatima u ovoj sezoni u oba takmičenja i želim puno sreće u nastavku. Čestitam i mojim momcima, a svaka ova utakmica protiv favorita nas cini zrelijim, izjavio je trener Mege.

U narednoj rundi, Mega gostuje FMP-u u Železniku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter