0
Evropske lige

NAJBRŽI GOL U ISTORIJI SERIJE A: Utakmica Milana i Sasuola ulazi u istoriju! Inter poveo, pa strepio! (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.20 u 17:20

Milan danas gostovao kod uvek neugodnog Sasuola, ali je odmah sa centra uspeo da dođe do prednosti.

Igrači Milana su odmah sa centra krenuli u napad, loptu je povukao Hakan Čalhanoglu, prosledio odličan pas Leao Rafaelu, a ovaj se odlično snalazi i pogađa za 0:1.

Milan je do prednosti stigao u sedmoj sekundi, čime je Leao oborio rekord Serija A, koji je bio u vlasništvu Pođi Paola. On je postigao pogodak u osmoj sekundi 2001. godine.

igrači Milana duplirali su prednost u 26. minutu. Viđena je majstorija Tea Ernandeza, pretrčao je 50 metara po levoj strani i asistirao Salemakersu za 0:2.

Milan je posle ovoga zatvorio sve prilaze golu, a najviše što su mogli domaćini je gol u 89. minutu, a strelac je bio Berardi.

Filip Đuričić je na terenu proveo 57 minuta.

Gradski rival Inter se mučio protiv Specije, ali ipak je slavio pobedu od 2:1 (0:0). Igrao se 51. minut kada je Hakimi završio sjajnu akciju iz tranzicije.

Inter je obezbedio trijumf u 71. minutu kada je Lukaku pogodio iz penala. Gosti su do smanjena vodstva došli u dubokoj sudijskoj nadoknadi.

Aleksandar Kolarov je ovaj meč ispratio sa klupe.

Ostali rezultati današnjeg programa su:

Torino – Bolonja 1:1 (Verdi 69 – Soriano 78)

Benevento – Đenoa 2:0 (Insinje 57, Sau 89)

Kaljari – Udineze 1:1 (Likogijanis 27 – Lazanja 57)

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter