0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

DERBI PRIPAO INZAGIJU: Imobile nastavlja u sjajnom ritmu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.20 u 22:56

Ekipa Sergeja Milinkovića Savića ostvarila važan trijumf!

Utakmica 13. kola Serije A odigrana je na stadionu ‘Olimpiko’ u Rimu. Lacio je ugostio ekipu Napolija. Derbi je pripao ekipi koju sa klupe predvodi Simone Inzagi. Meč je završen rezultatom 2:0.

Izabranici legendarnog Đenara Gatuza nisu uspeli da se suprostave domaćoj ekipi.

Prava je šteta što nema publike na stadionima. Lacio i Napoli su odigrali jednu veoma zanimljivu utakmicu. Bez obzira na rezultat, fudbaleri koji dolaze sa stadiona ‘Dijego Armando Maradona’, odigrali su odličnu partiju.

Gosti su uspeli da kontrolišu posed lopte tokom većeg dela utakmice. Za razliku od Napolija, domaći tim je znao da iskoristi svoje šanse.

PROČITAJTE JOŠ: KALINIĆ I VALENSIJA OSTVARILI NOVI TRIJUMF: Domaćin uspeo da opravda ulogu favorita!

Ćiro Imobile je opravdao epitet ‘noćne more’ za sve čuvare mreže u Seriji A. Reprezentativac Italije je doneo prednost domaćoj ekipi već u 9. minutu meča. U ulozi asistenta našao se član nacionalnog tima Crne Gore Adam Marušić.

Na terenu je viđena velika borba, a to nije ništa neobično za utakmice najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Italiji.

Napoli je pokušavao da ugrozi gol koji je čuva legednarni Pepe Reina, ali je istaknuti reprezentativac Španije ostao nepremostiva prepreka za izabranike Đenara Gatuza.

Do kraja prvog dela igre, rezultat na semaforu se nije menjao.

Nastavak utakmice je značio i nastavak uzbuđenja na terenu u glavnom gradu Italije. Napoli je izašao visoko na protivničku polovinu, ali su domaći bili disciplinovani u defanzivi. Očigledno je da trener Inzagi dosta vremena posvećuje taktici.

Nakon kornera za Napoli, domaći tim je krenuo u napad, Luis Alberto je primio odličan pas, a zatim na sebi svojstven način pobegao odbrani gostujuće ekipe. Španac je šutirao sa poludistance i zatresao mrežu golmana Ospine. Kolumbijac nije mogao da odbrani ovaj udarac, a asistent je bio strelac prvog gola Ćiro Imobile.

Do kraja meča Napoli nije uspeo da dođe do željenog rezultata i domaćin je trijumfovao!

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter