0
Košarka

FOTO. Twitter/Denver Nuggets

TRENER DENVERA MAJKL MELOUN: ‘Povremeno se divim Nikoli Jokiću, pravi je profesionalac’

Objavljeno: 19.12.20 u 15:10

Nikola Jokić daje primer svima u timu Denvera i ponaša se kao najveći mogući profesionalac, rekao je trener Nagetsa Majkl Meloun.

U poslednjoj proveri pred start sezone, Denver je pobedio Portland sa 129:96.

Jokić nije imao preterano zapažen učinak što se tiče poena, ali je zato razigravao kolege iz tima za nepunih 17 minuta koliko je bio na parketu.

U večeri kada su se sastali Denver i Portland, Majkl Meloun je biranim rečima govorio o srpskom centru.

Samo koji dan pošto je rekao da veruje da Jokić možda i najbolji centar u NBA, potkrepio je svoje tvrdnje izjavama o njegovoj profesionalnosti.

– Ono što volim kod Nikole je to što mu se povremeno divim. Ne samo zbog igračkih mogućnosti, već pre svega zbog radne etike. Postao je savršen profesionalac. Svaki trening, od zagrevanja sa Felipeom Ejhenbergerom, pa do kraja, Nikola radi maksimalno naporno – kaže Meloun.

On kaže da srpski as daje savršen primer svima i dodaje da u sezonu ulazi u velikoj formi.

– Kada je vaš najbolji igrač jedan od najboljih na svetu, i kada radi tako marljivo i sve shvata ozbiljno da bi iz dana u dan bio bolji, to je luksuz koji imate kao trener. U velikoj je formi, posvećen je, motivisan, pozitivan i imresioniran sam i ponosan na njega zbog svega toga – dodao je Meloun.

Posle pobede nad Portlandom od 129:96. pitali su ga da li je definisao ko mu čini startnu petorku.

– Realnost je da imamo sigurno barem sedam startera u našem timu, tako da je to teško definisati. Još nemam odgovor na to – zaključio je trener Nagetsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter