1
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Subota je prepuna zanimljivih utakmica, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 19.12.20 u 10:15

Pred nama je prvi dan vikenda pun interesantnih mečeva u najboljim ligama širom sveta, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija.

SOCCER koktel

14.30 Borusija M. – Hofenhajm

Borusija se i te kako muči, a sve zahvaljujući katastrofalnoj igri u odbrani. Naravno, nisu defanzivci jedini krivci, već i ostali delovi tima. Najveći problem je što nemaju kvalitetne igrače na klupi i kada trener Roze rotira, nastaje pakao. Hofenhajm je nedeljama u problemu. Ne igra toliko loše koliko rezultati govore. I on mora da se pokrene, a sa Daburom i Kramarićem u napadu, to svakako može.

Predlog: I1+&3+ (1.55)

15.30 Augzburg – Ajntraht

Pobeda u Bilefeldu baš je prijala Augzburgu pošto je došla u smiraj utakmice. Rasterećenije dočekuju Ajntraht koji na krilima Portugalca Andrea Silve može puno, ali mu neće igrati kapiten i stub odbrane Abraham. To je šansa za Augzburg koji ima raznovrstan tip napadača i morao bi da iskoristi „rupu” ispred golmana Trapa koji Hiter nema sa kim da zakrpi.

Predlog: I1+&3+ (1.75)

15.30 Šalke – Arminija

Čak 28 utakmica u Bundesligi Šalke ne zna za pobedu. Poslednji poraz od Frajburga utoliko je očekivan. Ponovo igraju na svom terenu i definitivno je ovo poslednji voz ne samo za sezonu koja je u toku, već i budućnsot slavnog kluba. „Rudari” su zatrpani u oknu, a kiseonika je sve manje. U malo boljoj situaciji je Arminija, ali njoj ispadanje ne bi teško palo. Navikla je na selidbe. Pitanje je koliko može da iskoristi muku koja je snašla Šalke.

Predlog: 1X&2+ (1.80)

Hibernijan – Dandi j.

Dolazak Kevina Nisbeta u redove domaćina ispostavio se kao pun pogodak. Već je na devet golova, što je polovina od onoga što je postigao prošle sezone u Čempionšipu Škotske igrajući za Danfermlajn. Ima 23 godine i ako ovako nastavi, mogao bi već u januaru da se nađe na meti velikana. Dandi je zadovoljan dok god nije u zoni ispadanja.

Predlog: D2-3 (2.15)

16.00 Rendžers – Madervel

Kao da je bila potrebna devetogodišnja dominacija Seltika da se razbesni Glazgov Rendžers. Sve su podredili na Ajbroksu da ne dozvole desetu titulu gradskom rivalu. Na dobrom su putu, imaju lepu bodovnu prednost, čak i da Seltik dobije sve zaostale mečeve (tri utakmice). Dva vezana poraza gostiju (St. Miren i Hibernijan) pokazala su da ovaj tim ne može da se vodi kao ozbiljan konkurent za Evropu.

Predlog: SP1 (1.75)

16.00 Ros – Hamilton

Duel poslednjih koji će do samoga kraja verovatno i voditi bitku da se spasu. Ros je napravio senzaciju eliminacijom Seltika iz Liga kupa, ali više su mu potrebne pobede nad direktnim rivalima u ligi, nego taj trijumf. Ros Kalahan iz redova Hamiltona biće najveća opasnost po klub koji ima isto ime kao i on.

Predlog: IXvX (1.75)

16.00 St. Miren – St. Džonston

Derbi svetaca. Sent Miren ima najgori napad u ligi. Postigao je samo devet golova na 16 mečeva. Primili su identičan broj pogodaka (22). Stiv Mej, koji se prošle godine posle sedam sezona vratio u St. Džonston, biće možda i presudan faktor u ovoj utakmici. Izuzetno je pokretan, a to sporoj odbrani rivala može da napravi mnogo neprilika.

Predlog: X2&0-2 (2.00)

UKUPNA KVOTA 36.74 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter