0
Evropske lige

Foto: Youtube screenshot

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: ‘Ja bih sa 39 godina umro posle tri utakmice’

Objavljeno: 19.12.20 u 14:10

Fudbalere Bolonje u 13. kolu Serije A očekuje gostovanje ekipi Torina, a Siniša Mihajlović ističe da je najvažnije zabeležiti pobedu.

To neće biti jednostavno, s obzirom na formu ekipe. Posle poraza od Intera (1:3) i Rome (1:5), Bolonja je osvojila bod na gostovanju Speciji (2:2).

Torino je poslednji na tabeli sa svega jednom pobedom i ukupno šest bodova i Mihajlović kaže da je cilj na meču koji se igra u nedelju 20. decembra od 12.30, postići gol više.

– Nisam iznenađen situacijom u kojoj je Torino. Žao mi je, jer imam dobra sećanja vezana za ovaj klub. Ostao je taj sjajan odnos sa navijačima, timom, prednsednikom i svima u klubu. Ovo je još jedna potvrda onog što stalno ponavljam, da je ovo čudno prvenstvo i da svako može da zapadne u nevolju. Morate se brzo prilagoditi, da ne padnete u depresiju… Bez publike, priprema, sa svim povredama, virusom, svašta može da se dogodi. To što se dešava Torinu može bilo kome – kaže srpski trener.

Bilo je dosta nezadovoljstva u Bolonji proteklih dana, na kraju se sve smirilo.

– Pričali smo, dogovorili smo se u vezi sa platama, igrači su se ponašali dobro i onda smo ih oslobodili iz pritvora – nasmejao se MIhajlović.

– Istina je da plate nemaju veze sa celom pričom. Poli i Palasio, dva kapitena, došli su i zatražili da razgovaramo. Složio sam se i zatražio od njih da pričaju sa celim timom. Ne tražim od njih da uvek pobeđuju, nego da izađu na teren sa pravaim pristupom“, dodao je Siniša.

Torino je slabio krenuo, a Bolonja je na 12. mestu. Želja Mihajlovića je da njegov tim uzme tri boda.

– Pokušaćemo kao i do sada, idemo na pobedu. Znamo da su u nevolji, ne smemo da ih ohrabrujemo. Moramo da izađemo sa jakim motivom, da budemo agresivni i da postignemo gol više. Danilo i Palasio? Svi su u redu osim povređenih. Iznenađen sam, prosek godina igrača sada je znatno veći. Sa 39 ja bih posle treće utakmice već bio mrtav, a vidite Palasija, on je brz kao strela.

Kaže i da nije uplašen za suđenje, pošto je bilo dosta negativnih ocena suđenja na meču Torina i Rome.

– Imam poverenja u sudije, nisam zabrinut iako su ove godine donosili povremeno odluke na naćšu štetu. Možda sve, osim poslednji put kad su svirali penal u našu korist. Inače, nisam zabrinut. Nadam se da neće biti grešaka ni za jedna ni za drugi tim i da se sudije neće ni primetiti na terenu – zaključio je Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter