0
Evropske lige

FOTO: Youtube/printscreen

PROBLEMI ZA MILAN: Ibrahimović neće skoro na teren, ‘rosoneri’ u potrazi za napadačem!

Objavljeno: 19.12.20 u 12:15

Zlatan Ibrahimović neće na teren tako skoro i to bi moglo da natera čelnike Milana da u zimskom prelaznom roku potraže pojačanje za napad.

Mediji u Italiji prenose da oporavak švedskog reprezentativca ide nešto sporije i sasvim je izvesno da bi mogao da zaigra tek za nekoliko nedelja.

Izvesno je da će bivši reprezentativac Švedske propustiti mečeve sa Sasuolom, Lacijom, Beneventom, a u najboljem slučaju mogao bi da zaigra 6. januara u derbiju sa Juventusom.

Ipak, male su šanse da bude tako, tako da će na poziciji Ibrahimovića u špicu najverovatnije igrati Ante Rebić ili Rafael Leao koji ipak nisu klasične ‘devetke’.

Zbog toga Paolo Maldini i Riki Masara uveliko traže potencijalne mete, mada je izvesno da u januaru neće imati previše dobrih opcija na raspolaganju.

Osim toga, u Milanu su svesni da su im potrebna i pojačanja za odbranu, a na meti roso-nera su Mohamed Simakan iz Strazbura, odnosno Ozan Kabak iz ekipe Šalkea.

Milan u nedelju 20. decembra u meču 13. kola Serije A gostuje Sasuolu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter