0
Košarka

FOTO: Twitter

JOKIĆ ZAKUCAO I PODIGAO KLUPU DENVERA NA NOGE: Nagetsi još jednom ubedljivo preslišali Portland! (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.20 u 09:15

Košarkaši Denver Nagetsa uspešno su završili seriju utakmica drugom uzastopnom vrlo ubedljivom pobedom nad Portland Trejlblejzersima rezultatom 129:96.

Bila je to druga pobeda Nagetsa nad Trejlblejzersima u kratkom periodu, pošto su pre dva dana takođe bili vrlo ubedljivi, bilo je 126:95.

Izabranici trenera Majkla Melouna imali su još jedno dobro šutersko veče u kojem su pokazali da su u dobroj formi pred početak sezone u NBA.

Reprezentativac Srbije Nikola Jokić je imao skromnu minutažu, na parketu je proveo nešto manje od 17 minuta, igrajući uglavnom u drugoj i trećoj četvrtini.

Utisak je da ga je Meloun prilično odmarao, iako je počeo meč u startnoj postavi, na kraju je postigao četiri poena uz pet skokova i šest asistencija, te dve ukradene lopte i blokadu.

Pred kraj druge četvrtine imao je fantastično zakucavanje koje je nateralo sve kolege sa klupe Nagetsa da ustanu u čudu šta su videli.

Denver je ponovo stvorio veliku razliku na početku, dobili su Nagetsi prvu četvrtinu sa 41:23, da bi na odmor otišli sa +31, tačnije 79:48.

Pol Milsap je u te dve četvrtine postigao 24 poena i na kraju bio najsistaknutiji pojedinac u redovima ekipe iz Kolorada.

Tokom čitavog susreta Nagetsi su imai komotnu prednost i na kraju ostvarili ubedljiv trijumf.

Raduje i dobra igra u odbrani u poslednoj deonici u kojoj su se istakli Bol, Dozijer, Zek Nadži i Vlatko Čančar.

Osim Milsapa, veoma dobar je bio i Majkl Porter Junior sa 20 poena devet skokova i tri asistencije, mladi Bol Bol je postigao 18 poena uz osam skokova i jednu asistenciju.

Kod Blejzersa, Si Džej Mekolum je postigao 26 poena, dok je Geri Trent postigao 18.

Košarkaši Denvera imaće nekoliko dana odmora do početka sezone koju otvaraju u noći između srede i četvrtka utakmicom sa Sakramento Kingsima.

https://www.youtube.com/watch?v=cjWNCDoiVbY

NBA rezultati:

Indijana – Filadelfija 107:113
Toronto – Majami 105:117
Njujork – Klivlend 119:83
Boston – Bruklin 89:113
Nju Orleans – Milvoki 127:113
Oklahoma – Čikago 103:105
Denver – Portland 129:96
Finiks – LA Lejkers 113:114

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter