0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

FILIPOVSKI LJUT NAKON PORAZA: ‘Šta te ne ubije, to te ojača!’

Objavljeno: 19.12.20 u 21:05

Šef stručnog štaba Partizana vidno je razočaran nakon poraza.

Partizan je napravio ozbiljan kiks u borbi za ‘fajnal-for’ i novim porazom, napravio veliki korak prema nazad. Danas je od njih bila mnogo bolja ekipa Krke iz Novog Mesta, a evo šta je Sašo Filipovski rekao na konferenciji za medije nakon poraza.

‘Teško je pričati posle ove utakmice. Sramota me je i razočaran sam. Zaslužena pobeda Krke, odigrali su lepu utakmicu. Naleteli smo na minu i mogu da čestitam Krki. Što te ne ubije to ojača, samo to treba preživeti. Od pet na nula i putovanja nema napretka. Sada treba da iskoristimo dane pred nama za rad. Imamo sedam dana da radimo, imamo Veneciju. Verujem u rad, ne previše u priču. Razočaran sam i pogođen raspletom ove utakmice. Postoje dve opcije: ili se digneš ili propadneš. Ja ću dati svoj maksimum da se dignemo i da treningom dobijemo nazad kvalitet igre koji smo pokazali. Gubili smo neke utakmice za jedan poen, ali danas je to bila mina gde smo potpuno podbacili u napadu.’ – iako veoma ljut, krivca za poraz pronalazi u sebi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Videćemo, nije sve samo na meni. Treba da se vidi šta i kako. Treba razgovarati i sa igračima i menadžmentom da nađemo zajedničku tačku. Najlakše je pokazati prstom. Prvo treba da ukažem na moju odgovornost. Ja sam kriv za ovaj poraz.’ – zaključio je Filipovski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter