0
Evropske lige

ARTETA PONOVO IZGUBIO: Arsenal će se zaista boriti za opstanak!

Objavljeno: 19.12.20 u 20:40

Everton je na Gudisonu dočekao goste iz severnog Londona!

Na Gudison parku sa početkom od 18:30 sastali su favorizovani Everton i ekipa Arsenala. Čini se da Arsenal odavno nije igrao ovako loše kao ove sezone i da ovim tempom ozbiljno idu prema tome da se bore za opstanak.

Everton 2:1 Arsenal

Ekipa Arsenala izašla je na teren u veoma zanimljivom sastavu i sa Lakazetom na klupi. Everton je sa druge strane izveo najjači mogući sastav i njih bi pobeda odvela do mesta broj dva na tabeli Premijer lige.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Igrao se 22. minut susreta kada je Everton poveo preko Roba Holdinga koji je postigao autogol i tako domaćinu doneo prednost. Domaći su delovali samouvereno, ali je u 34. minutu dosuđen kazneni udarac za goste, a siguran sa ‘bele tačke’ bio je Nikolas Pepe.

Činilo se da će poluvreme biti okončano nerešenim rezultatom, ali drugačije planove je imao gorostasni kolumbijac Džeri Mina, koji je nakon sjajne asistencije Sigurdsona, loptu ubacio u mrežu golmana Lena.

Arsenal je do kraja susreta pokušavao da ugrozi prednost rivala i izvuče barem bod sa gostovanja. U igru su ušli Martineli, Lakazet i Vilok, ali jednostavno nisu uspeli.

Everton je danas bio bolji rival i zasluženo odneo tri boda.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter