0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

TERZIĆ O ‘SLUČAJU KANGA’: ‘Takve stvari se dešavaju svim klubovima, igrač će biti kažnjen’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.12.20 u 12:40

Prvi čovek Crvene zvezde, Zvezdan Terzić na konferenciji za medije, govorio je i o aktuelnoj temi, a to je sukob prvotimca Gelora Kange i trenera crveno-belih Dejana Stankovića.

– Te stvari se događaju u svim klubovima u Evropi. Svedoci smo da dođe do nesporazuma. U žaru i želji da se dođe do što boljeg rezultata. Mi ne krijemo to, Zvezda je transparentan klub. Desio se jedan nesporazum između šefa stručnog štaba Stankovića i Kange. Klub će uvek biti na strani trenera. On je šef i mora da postoji sistem koji se poštuje. Postoji diciplinski pravilnik i Kanga će biti kažnjen. Kanga je igrač Zvezde i tako će i ostati. Svi natpisi u medijima da je on ‘precrtan’. Neće se zbog svađe raskidati ugovor sa igračem.

Kakva će biti kazna?

– Ja kao direktor ne učestvujem u tome. Postoji jasna procedura. Šef stručnog štaba podnosi diciplinsku prijavu. Tu je disciplinska komisija koja kažnjava igrača. Kazna je u principu finansijske prirode – rekao je Terzić.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter