0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Veoma zanimljivi mečevi kao uzbudljiva najava za vikend pred nama

Objavljeno: 18.12.20 u 11:15

Danas počinju nova kola u ligama širom sveta, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija iz duela koji ‘otvaraju’ vikend.

17.00 CSKA Sofija – Levski

Veliki derbi bugarskog fudbala. Domaćin je u boljoj formi, a posebna krila daje mu pobeda nad Romom u Ligi Evrope (3:1). Ludogorec je već na plus šest u odnosu na ‘armejce’ pa nemaju izbora. Levski je deveti sa 15 bodova manje od CSKA. Sve osim pobede domaćina bilo bi žešće iznenađenje, koje jednostavno ne vidimo u ovom meču.

Predlog: 1&I&<II (2.50)

Uni Krajova – FCSB

Prštaće u Rumuniji. Derbi igraju prvoplasirana Krajova i nekadašnja Steaua. Razlika je bod između njih, a toliko je iza domaćina i Kluž sa mečom više u odnosu na ova dva rivala. Krajova je tvrđa, teško prima golove, dok Steaua ima mnogo bolji napad. Sve nekako miriše na X sa ne mnogo golova.

Predlog: X&0-2 (4.00)

20.30 Union – Borusija D.

Union je propustio priliku da pobedi u Štutgartu i sigurno će tokom sezone žaliti za dva boda koja mu je odneo Kalajdžić u samoj završnici. Sigurno nisu klonuli duhom, već su lansirali dva zanimljiva tamnoputa napadača i veruju da će na njima dobro zaraditi. ‘Milioneri’ su pod Edinom Terzićem pobedili u Bremenu i mladi trener, koji ima ugovor do juna, pokušaće da uđe u seriju pobeda i ozbiljniju borbu za četvrto mesto.

Predlog: 2&3+ (2.70)

21.00 Atletik Bilbao – Ueska

Težak raspored za Bilbao koji, posle gostovanja Realu, ima pauzu od par dana pa dočekuje Uesku. Momci iz Baskije nisu remizirali na San Mamesu, ali pored tri pobede, imaju i dva poraza. Za Uesku 13 nije bio nesrećan broj. U tom kolu došli su do prve pobede u sezoni pa sada igraju pod manjim pritiskom. Zanimljivo, na sedam gostovanja zabeležili su čak pet remija uz samo dva poraza i daju bar gol u proseku.

Predlog: Ki1 (2.20)

UKUPNA KVOTA 59.4 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)


 

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter